TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Awas Borang Palsu Bantuan RM500

Pastikan Anda Dapatkan Borang Yang Asli

Bantuan RM500 Bantuan Rakyat 1Malaysia

Tarikh Tutup 10 Januari 2012

SUMBANGAN IKHLAS

Tabung Pembangunan Maahad Tahfiz Al-Quran Al-Asriah

CERMIN MATA TERAPI (RAWAT MATA RABUN DAN SILAU)

Dapatkan Segera!!!

Detox Foot Patch

Jom Singkirkan Toksin Dari Badan Anda

Monday, 19 January 2015

Tahniah Mojo Ft CaliphBuskers Anda Adalah Juara Sebenar AJL "People Champion"

video


Video Ihsan GengTube

Walaupun aku tak tengok AJL semalam aku hanya dapat tau dari wife aku pasal penyanyi Mojo diganti ngan seorang vokalis buta aku dah agak nie mesti Edry amik adik yang buta suara mengaji power super duper tu.....

Sekali tengok memang betoi adik nie......perggggggghhhhhh meremang bulu roma aku bila tengok adik nie bawa lagu Mojo key tinggi tuuuuuu bhaaaiiiiii.....bukan mudah nak bawa lagu nie tapi adik nie ngan selamba ja leh bawa key tinggi ngan muka tak "bersalah" hahahaha.....memang terbaik....memang aku salute abih kat adik nie n team diaorang berjaya bawa lagu nie lagi baik dari penyanyi asal.....

Tahniah pada Edry KRU sebab berjaya angkat CaliphBuskers sebagai permata baru arena seni tanpa mengira status dan keupayaan fizikal serta rupa paras ahli anggota kumpulan.....aku memang rasa terharu dengan usaha Edry KRU yang mengetengahkan CaliphBuskers pada masyarakat......

Semoga CaliphBuskers akan terus berjaya dan diterima sebagai artis alaf baru......

Tahniah CaliphBuskers!!!!

Tahniah Edry KRU!!!!


"Rupa paras dan kekurangan fizikal bukan segala-galanya...."

Perghhhhh Qu Puteh Tengah Viral Tu...


Tahniah pada pengusaha Qu Puteh dengan marketing strategi yang berjaya buat timeline aku penuh ngan perkataan Qu Puteh hari nie sampai minggu depan hahahahaha.....

Semua nie berpunca dari sponsor masa AJL semalam.....walaupun ada yang cakap TV3 takdak duit amik tangkap muat pada aku semuanya salah hahahahaha.....

Maknanya Qu Puteh lagi power dari segi kewangan leh sponsor AJL kalau nak bandingkan dengan company lain.....maknanya TV3 layan Qu Puteh sbb depa ada duit hahahaha.....lagi kaya dari Abdul Wahab lagi kaya dari Abdul Wahub.....sama macam skrip dalam cerita Tiga Abdul hahahaha sbbnya depa kayaaaa.....



Nie adalah strategi marketing yang paling terbaik pada pandangan aku....dari benci, benci, benci, benci, benci....terus terlekat kat dalam kepala hotak kita semua....yang benci akan benci la....yang nampak peluang akan terus cari owner amik peluang jadi agen atau main distributor state level......sapa yang rugi sebenarnya hahahaha Qu Puteh ka org yang benci ka......

Bayangkan AJL nie ada peminat sendiri jutaan penonton bhaiiii......amik 10% yang berminat ngan produk n berminat nak jadi agen....tak pasai2 dah ratusan ribu manusia dah jadi pelanggan n agen secara tak langsung.....yang benci 90% tu leh gie main jauh2 kata owner hahahahaha....

Walaupun ada yang cakap owner dah la tembam tak sesuai la nak bergaya macam tu macam nie.....pada aku itu fizikal dia lantak dia la....dari kekurangan dijadikan kekuatan.....yang nie kena baca apa itu S.W.O.T analysis.....pada yang dok mengata leh gie main jauh-jauh hahahaha.....macam aku cakap dia hanya perlukan 10% saja orang yang nak optimis mencari peluang dan ruang untuk maju bersama-sama owner dalam produk Qu Puteh......dah sah pelanggan akan berdesup nak cuba....

Sama macam produk Dr. Rozmey baju merah menyala dengan color kontra abih siap buat filem lagi tu hahahaha tengok aku pun teringat sampai la nie.....DeHerbs dengan tag line terlajak laris pun terbaik sampai skrip "eeeeeehhhhhhhh muka putih tangan hitammmmm" aku ingat hahahahaha......yang best skrip "Comel tak Kak Ton....." sampai la nie semuanya tagline tu jadi viral n sentiasa orang dok pakai hahahaha.......

semuanya bermula dengan kebencian dan kutukan orang ramai sampai jadi viral hahahahaha.......dari benci, benci, benci, benci terus terlekat melekat hahahaha......silap-silap yang dok benci tu la ada yang jadi pelanggan setia n agen......

Nielah kuasa marketing alaf baru.....tahniah pada consultant sebab berjaya jalankan tanggungjawab naikkan brand Qu Puteh secara langsung atau pun tak langsung.....tahniah juga pada owner Qu Puteh sbb produk anda sedang viral akan bakal meletooooopppppp habaqqqq hanggggg.....

Tengok dah berapa banyak niche Qu Puteh aku tulis hahahahaha.......ingat dari benci akan jadi sayang hahahahaha

P/S - Ini bukan post sponsor hahahahaha......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More