TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Awas Borang Palsu Bantuan RM500

Pastikan Anda Dapatkan Borang Yang Asli

Bantuan RM500 Bantuan Rakyat 1Malaysia

Tarikh Tutup 10 Januari 2012

SUMBANGAN IKHLAS

Tabung Pembangunan Maahad Tahfiz Al-Quran Al-Asriah

CERMIN MATA TERAPI (RAWAT MATA RABUN DAN SILAU)

Dapatkan Segera!!!

Detox Foot Patch

Jom Singkirkan Toksin Dari Badan Anda

Wednesday, 31 December 2014

Helikopter Milik PDRM Terhempas Di Tanah Merah KelantanPetang tadi sebuah helikopter PDRM dari jenis AS355 Ecureuil buatan Perancis terhempas selepas selesai misi bantuan mangsa banjir di pantai timur.

4 anggota Polis Diraja Malaysia dilaporkan cedera dalam nahas petang tadi. Insiden ini berlaku pada pukul 6.30 petang ketika dalam perjalanan ke Kg Rambai. Keempat-empat anggota PDRM ini telah dirawat di Hospital Tanah Merah.

Berikut adalah senarai anggota yang cedera. ASP Amirul pilot cedera parah. ASP Hasli cedera, SM Udara cedera dan WPC Afidah cedera ringan.

Semoga semua anggota PDRM ini cepat sembuh. Amin

RON95, RON97 dan Diesel Turun EsokBerkuatkuasa tengah malam ini 1 Januari 2015 harga baru runcit bagi petrol RON95 adalah RM1.91 seliter, RON97 adalah RM2.11 seliter Diesel RM1.93 

RON95 & RON97 turun sebanyak 35 sen sementara itu diesel turut turun sebanyak 30 sen.

Agak-agaknya harga barang turun tak??????


Esok leh isi minyak lebih sikit hohohoho....

Ribut Jangmi Dijangka Menghampiri Pantai Timur Semenanjung


Ibarat 'Sudah jatuh ditimpa tangga' istilah nie mungkin bersesuaian dengan situasi negara kita sekarang nie. Selepas bencana banjir besar menimpa bumi Pantai Timur dan kehilangan pesawat Air Asia #QZ8501 sekali lagi kita akan berhadapan dengan ujian terbaru.
RIBUT JANGMI....

Inilah satu lagi ujian yang akan menimpa bumi Malaysia tak lama lagi terutamanya penduduk di Pantai Timur Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

Pada semua penduduk di kawasan yang terbabit terutamanya penduduk di Pantai Timur, Sabah dan Sarawak diminta agar menjauhi kawasan pantai.

Dijangkakan Ribu Jangmi akan menghampiri Malaysia terutamanya Pantai Timur Semenanjung pada 3 Jan 2015 pada jam 9 malam - 11 malam.

Sama-samalah kita berdoa agar Ribut Jangmi mengubah haluan ke tempat lain dan tidak aktif. Semoga Allah SWT akan merahmati dan melindungi seluruh rakyat Malaysia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More