TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Awas Borang Palsu Bantuan RM500

Pastikan Anda Dapatkan Borang Yang Asli

Bantuan RM500 Bantuan Rakyat 1Malaysia

Tarikh Tutup 10 Januari 2012

SUMBANGAN IKHLAS

Tabung Pembangunan Maahad Tahfiz Al-Quran Al-Asriah

CERMIN MATA TERAPI (RAWAT MATA RABUN DAN SILAU)

Dapatkan Segera!!!

Detox Foot Patch

Jom Singkirkan Toksin Dari Badan Anda

Monday, 28 November 2011

Skuad Harimau Muda Tewas Lagi Bahrain Bangkit Menyengat


Sedih sungguh tengok game Malaysia lawan Bahrain semalam. Skuad Harimau Muda dah mendahului 2 - 0 dengan Bahrain. Tapi tak tahu ler apa yang bermain dalam fikiran player Malaysia waktu leading 2 - 0. Tak sangka lak Bahrain boleh bangkit mendahului perlawanan dengan 3 jaringan dalam masa 6 minit. 


Dah jadi macam game Manchester United kena titik ngan Manchester City sebelum nie dengan 3 jaringan dalam masa kurang 10 minit. Lebih kurang sama nasib nyer dengan Skuad Harimau Muda. Aku pasti seluruh rakyat Malaysia sedang berduka dengan kekalahan yang tak disangka-sangkakan nie. 

Harap Skuad Harimau Muda di bawah bimbingan Ong Kim Swee akan menyengat pada peringkat perlawanan seterusnya. Rasanya Ong Kim Swee kena bagi penekanan psikologi pada player macam mana nak handle game lebih-lebih lagi bila kita mendahului perlawanan seperti semalam.


Apa yang kita boleh lihat semalam semua player seperti dibuai mimpi indah bila dah mendahului 2 - 0. Terlalu over confident pun ada gak apa yang aku nampak. Defender agak kucar-kacir 10 minit terakhir perlawanan. Apek pun nampak seakan-akan leka dengan jaringan pertama Bahrain. 

Harap player Skuad Harimau Muda dapat membetulkan kembali maruah bola sepak negara. Diharapakan mereka tidak lagi leka dengan mimpi indah. 

Tahniah pada para penyokong Team Malaysia terutamanya ULTRAS MALAYA yang tak henti-henti memberikan sokongan padu pada Skuad Harimau Muda. Teruskan sokongan padu korang pada Team Malaysia.

GO MALAYSIA!!!!! MALAYSIA BOLEH!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More