TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Awas Borang Palsu Bantuan RM500

Pastikan Anda Dapatkan Borang Yang Asli

Bantuan RM500 Bantuan Rakyat 1Malaysia

Tarikh Tutup 10 Januari 2012

SUMBANGAN IKHLAS

Tabung Pembangunan Maahad Tahfiz Al-Quran Al-Asriah

CERMIN MATA TERAPI (RAWAT MATA RABUN DAN SILAU)

Dapatkan Segera!!!

Detox Foot Patch

Jom Singkirkan Toksin Dari Badan Anda

Friday, 21 October 2011

Bantuan Anda Amat Diperlukan (Sumbangan Ikhlas)


Assalamualaikum wbt dan salam 1Malaysia semua. Hari nie aku ada permintaan dengan korang semua untuk buat entry khas bagi memohon bantuan berbentuk sumbangan ikhlas. Boleh ker korang tolong nie. Takder paksaan ok. Kalau sudi leh ler sama-sama membantu insan yang sedang dihimpit kesusahan. Hari nie hari mereka esok lusa maybe hari kita lak kan.

Aku dapat berita nie pun dari blog BEN ASHAARI. Nak tahu lebih lanjut leh tengok kat blog Adzriel.

Selamat Pengantin Baru Yasmin Hani Richardson & Sha’arin Mohammed Razali Wong

Jap tadi aku dapat email dari kawan. Dengan ini Yasmin Hani Richardson sah bergelar seorang isteri kepada Sha’arin Mohammed Razali Wong. Selamat pengantin baru dari Dezaman Cottage. Semoga ikatan pernikah ini berkekalan sehingga ke akhir hayat.

Dengan sekali lafaz, Yasmin Hani Richardson kini bergelar isteri kepada Sha’arin Mohammed Razali Wong setelah diijabkabulkan oleh Ustaz Abdullah Bin Hashim selaku jurunikah di Duchess Place Jalan Ampang, tepat jam 3:45 petang tadi.

Rombongan pihak pengantin lelaki telah membawa tujuh dulang hantaran yang disertakan mas kahwin sebanyak RM80.00 dan duit hantaran sebanyak RM32000. Tujuh dulang hantaran tersebut ialah sebentuk cincin, sirih junjung, beg, set haruman, manisan, sejadah dan sebuah Al-Quran.

Pihak Yasmin Hani membalas dengan sembilan dulang hantaran iaitu sebentuk cincin, sirih junjung, seutas jam tangan, set haruman, buah-buahan, manisan, kamera digital, sejadah dan sebuah tafsir Al-Quran.

Kedua-dua mempelai telah memilih warna putih yang telah diilhamkan oleh Qamilla dan ditatarias oleh kenalan rapat pasangan pengantin yang dikenali Chot (Tengku Putra Iskandar Tengku Othman). Beliau juga dipertanggungjawabkan menatarias pasangan pengantin semasa persandingan nanti.

Singgahsana nikah yang serba indah ini telah direka dan diilhamkan oleh Prof. Mohd Ali atas keinginan dan kesepakatan kedua mempelai.AWAS!!!! Pemilik Kereta MyVI Anda Wajib Tengok

Mudahnyer bateri kereta MyVI nie kena cilok yer. Tak caya korang tengok ler.

Video Gaddafi Terbunuh

Korang layan lah yer.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More