TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Wednesday, 19 October 2011

Najib Jemput Peminat Bola Sepak Tonton Perlawanan Ahad Ini Di Seri Perdana

Perdana Menteri kita Datuk Seri Najib Tun Razak ajak semua peminat bola sepak join dengan beliau untuk menonton perlawanan Liga Perdana Inggeris antara Manchester United dan Manchester City kat Seri Perdana Putrajaya Ahad nie.

Kalau korang berminat nak join leh register kat bawah nie. Teringin gak nak masuk ke Seri Perdana mesti ramai peminat bola sepak akan join hehehehe. 

KUALA LUMPUR, 19 Okt (Bernama) -- Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak Rabu mengajak para peminat bola sepak untuk menonton perlawanan Liga Perdana Inggeris antara Manchester United dengan Manchester City di kediamannya di Seri Perdana, Putrajaya, pada pukul 8 malam Ahad ini.

Najib dalam laman webnya www.1malaysia.com.my berkata mereka yang berminat bolehlah mendaftar di http://bit.ly/rmH8tz untuk berpeluang menghadirkan diri bersama seorang teman.

Beliau yang merupakan penyokong kuat Manchester United, berkata pendaftaran dibuka sehingga pukul 5 petang esok.

"Setelah menghadiri beberapa sesi menonton bola sepak beramai-ramai termasuk di sepanjang Jalan Bukit Bintang dan bersama belia di Putrajaya, saya memutuskan untuk menganjurkan satu sesi yang serupa malam Ahad ini, 23 Okt.

"Inilah masanya untuk saya 'lepak' bersama rakan-rakan Facebook dan Twitter," katanya.

1 Comments
Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More