TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Tuesday, 4 October 2011

Kekasih Marah Aksi Ranjang & Klip 3gp - Mimie One Nation Emcess
Tajuk entry tak leh blah hahahahaah. Kalau aku jadi boipren dia pun hangin doh. Tajuk filem pun tak leh blah hahahahaha KLIK 3GP. Sapa-sapa yang pengemar KLIK 3GP confirm suka ler tu hehehehehe. Korang baca ler sendiri.Kekasih Marah Aksi Ranjang & Klip 3gp - Mimie One Nation Emcess

DALAM hati masih ada cinta tetapi kerana terkilan dan marah melihatkan aksi kekasihnya, Shamimi Amalina Norhisham atau Mimi yang juga rakan seperjuangannya dalam kumpulan One Nation Emcee (ONE), kononnya beraksi 'lucah' dalam filem sulung lakonan kumpulan itu, Klip 3GP, membuatkan Jojoe terpaksa memikirkan semula hubungan mereka.

Hampir setahun dia, Mimi dan seorang lagi anggota kumpulan ONE, Mohd Norzaidi Edris (Zydee) berlakon dalam filem itu dan selama jangka masa itu juga Jojoe atau nama sebenarnya Nur Hasan Baias, 36, bersikap dingin terhadap Mimi dengan mengambil sikap tunggu dan lihat apa yang akan berlaku seterusnya.

Walaupun mereka berlakon bersama tetapi dalam filem yang mengutarakan empat kisah sekali gus itu, Jojoe dan Zydee berlakon dalam kisah kaki skodeng manakala Mimi sebagai wartawan yang terbabit dalam rakaman video aksi seksnya bersama teman lelakinya.

“Saya tahu karakter yang perlu dimainkan Mimi dalam filem itu tetapi tak sangka pula aksinya kelihatan melampau dan nampak seolah-olah dia berbogel. Sebahagian besar bahagian belakang tubuhnya terdedah dan aksinya di ranjang keterlaluan. “Ketika aksi itu dirakamkan, hanya pengarah filem itu (Aidilfitri Mohamed Yunos), penolong pengarah dan jurukamera berada dalam bilik itu. Sewaktu saya menontonnya dalam treler, saya tak berapa perasan aksi panasnya itu tetapi selepas saya melihatnya pada skrin monitor milik pengarah, barulah saya tengok dengan jelas adegan yang dilakonkan Mimi itu sehingga membuatkan saya tersentak dan terkejut. “Sampai sekarang saya masih sayangkan Mimi tetapi saya masih tidak dapat terima aksinya dalam filem itu. Sepatutnya Mimi berbincang dengan saya mengenai wataknya itu. Sekiranya Mimi terangkan pada saya terlebih dulu apa yang perlu dilakukannya, mungkin saya boleh terima tetapi sekarang sudah terlambat. “Memang kami sama-sama artis tetapi menyanyi di pentas biasa saja, tidak perlu aksi berlebihan. Senakal atau sebebas manapun saya, tiba bab mencari isteri, saya mahu yang tahu adat sopan, tidak terlalu bebas dan menjaga tata susila sebagai gadis Timur.

“Jangan beraksi keterlaluan kerana ia memalukan saya dan bimbang apa orang kata nanti. Apa yang dilakukannya takut turut memberi kesan kepada ONE,” katanya.

Buat masa sekarang, jelas Jojoe, walaupun masih menaungi kumpulan sama, biarlah mereka membawa haluan sendiri. Mereka bertemu atas dasar kerja dan tidak lagi intim seperti dulu. “Saya merindui saat kemesraan kami dulu tetapi hati saya belum boleh menerima Mimi. Masih cinta tetapi saya perlukan ruang untuk tenangkan hati dan perasaan. Kalau ada jodoh, adalah. Andai kata dia menemui pengganti, saya juga reda,” katanya.

1 Comments
Comments

1 comments:

seksi nye mimi..huhuh..sapa x sentap wehh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More