TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Tuesday, 27 September 2011

Sumbangan Tabung Pembangunan MTAQA (Maahad Tahfiz Al-Quran Al-Asriah)

Salam 1Malaysia semua. Aku memohon jasa baik seluruh rakan-rakan blogger semua yang berkemampuan untuk menghulurkan derma ikhlas untuk membantu Maahad Tahfiz Al-Quran Al-Asriah (MTAQA) untuk membeli Kenderaan Rasmi MTAQA.

Semoga derma ikhlas korang semua akan diberkati dan dirahmati oleh Allah S.W.T. Korang juga digalakkan untuk menghebahkan kepada rakan-rakan lain berkenaan sumbangan ini. Jasa baik korang semua amat dihargai.


MEMOHON SUMBANGAN TABUNG PEMBANGUNAN MTAQA (Pembelian Van Rasmi MTAQA)

MTAQA telah pun melewati enam tahun penubuhannya. Potensinya sudah mula membuahkan hasil. Namun, komitmen untuk menjalankan aktiviti masyarakat dan sekolah agak terbatas kerana ketiadaan sumber kewangan yang kukuh dan kenderaan bagi tujuan tersebut. Sehubungan itu rayuan sumbangan ini dilancarkan untuk meningkatkan potensi MTAQA supaya lebih terkehadapan dan cemerlang.

Jadi, Tabung Persatuan Ibu bapa dan Guru Maahad Tahfiz Al-Quran Al-Asriah, Banggol Chicha (PIBG MTAQA) untuk pembelian Kenderaan Rasmi MTAQA (Van) telah dilancarkan untuk mengembangkan potensi tersebut.

Sumbangan anda boleh disalurkan terus melalui akaun Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB) 03027010037358 atau cek atas nama “Tabung Pembangunan MTAQA (PIBG)”.

Sumbangan yang bakal anda salurkan didahului dengan jutaan terima kasih dan jazakumullahu khairal jaza’. Hanya Allah yang mampu membalasnya.

Maklumat lanjut anda boleh hubungi pihak MTAQA, tel :
09-7922560 atau melalui email : maahadmtaqa@yik.edu.my

"Sumbangan Anda amatlah dialu-alukan"

0 Comments
Comments

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More