TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Thursday, 15 September 2011

Namawee Kah Untung Atau Najib Yang Rugi???? Namawee Bakal Berjumpa Perdana Menteri Malaysia

Siapakah yang untung dan siapakah yang akan rugi kelak???? Itulah persoalan yang sedang bermain dalam fikiran aku ketika nie selepas aku terbaca isu panas pasal Wee Meng Chee a.k.a Namawee bakal berjumpa Perdana Menteri Malaysia (Sumber: Namewee akan jumpa PM minggu ini). Sama-samalah kita saksikan satu lagi episod drama swasta politik yang hangat tak lama lagi. 
Apa yang pasti ramai rakyat Malaysia akan terbuka mata seluas-luasnya untuk sama-sama menyaksikan episod drama yang sensasi nie. Agak-agak korang semua sapa yang bakal mendapat untung besar dan siapa yang bakal menerima bala?

Aku agak pelik sebenarnya bila orang yang pernah menghina lagu Negaraku, menghina kaum, menghina Islam dan melabelkan Melayu sebagai SAKAI boleh senang-lenang diberikan penghormatan untuk berjumpa Perdana Menteri dengan begitu mudah.

Nampaknyer lepas nie kalau korang nak jumpa Perdana Menteri cara mudah ikut style Wee Meng Chee a.k.a Namawee. Pelik kan!!!

Sekarang nie ramai blogger-blogger yang pro kerajaan betul-betul marah pasal isu nie. Kalau korang tak caya leh baca kat blog nie Parang Panjang Untuk Potong Kaki Namewee Sudah Tersedia. Bagi aku tak mustahil kalau perkara macam nie betul-betul terjadi bila orang dah marah. Mana taknyer diaorang punya ler backing kerajaan siang dan malam akhirnya orang yang menghina lagu kebangsaan diberi layanan cukup istimewa untuk jumpa "Orang Nombor 1 Malaysia" iaitu Perdana Menteri. 
Tak caya korang leh search kat cik GOOGLE. Korang akan jumpa banyak entry pasal isu nie. Diaorang betul-betul marah dengan pertemuan nie. Mahu tak hangin satu badan. Kalau aku pun jadi blogger pro kerajaan pun hangin. Sib baik aku nie bukan blogger politik. Adakah kerajaan sediada mendengar rintihan blogger pro kerajaan nie. Itu aku tak pasti.

Pada aku ramai orang Melayu akan terasa hati dengan layanan istimewa yang diperolehi oleh Wee Meng Chee a.k.a Namawee. Pelik kan!!!! Macam mana orang seperti Wee Meng Chee a.k.a Namawee boleh diberikan penghormatan sebegini. Tahniah buat Wee Meng Chee a.k.a Namawee atas jemputan ini.

Pada pandangan peribadi aku, sokongan orang Melayu pada kerajaan sediada akan makin terhakis akibat dari pertemuan ini. Siapakah yang untung dan siapakah yang akan rugi???? Sama-sama ler kita saksikan drama hebat yang bakal muncul kelak. Aku harap Datuk Seri Najib ada jawapan konkrit atas pertemuan nie kelak.

Buat Wee Meng Chee a.k.a Namawee, aku ucapkan TAHNIAH atas kejayaan anda!!!!

1 Comments
Comments

1 comments:

ni kerja gile bai.. Pm semakin gile.. haha.. Najib akan jadi Pm terakhir.. tunggu la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More