TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Tuesday, 20 September 2011

Keputusan Pemenang Contest SEO "Aku Anak Malaysia Merdeka"

Assalamualaikum wbt dan Salam Merdeka Raya semua,

Dengan ini kami Admin Dezaman Cottage ingin mengumumkan senarai penuh Pemenang Contest SEO "Aku Anak Malaysia Merdeka" yang dianjurkan oleh Dezaman Cottage. 

Pihak kami mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan TAHNIAH kepada semua pemenang.

Berikut adalah senarai pemenang:-

Tempat Pertama: 
Wang Tunai RM50.00 + Free 3000 Blogwalking + Bloglist

Tempat Kedua: 
Wang Tunai RM30.00 + Free 3000 Blogwalking + Bloglist

Tempat Ketiga: 
Wang Tunai RM20.00 + Free 3000 Blogwalking + Bloglist

Saguhati No 4 - 10: 
Free 3000 Blogwalking + Bloglist

BUKTI senarai penuh pemenang selepas penilaian:



Bagi pemenang No.1 - 3 sila email kami di alamat email: servis_ads[at]yahoo.com maklumat berikut:-

NAMA :
NO. AKAUN MAYBANK / CIMB :

Pihak kami akan membuat transaksi secepat yang mungkin setelah menerima butiran seperti yang diminta di atas.

Pihak kami mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua peserta yang sudi mengambil bahagian di dalam Contest SEO ini. Semoga nilai AKU ANAK MALAYSIA MERDEKA akan tersemat disanubari kita semua.

Tahniah kepada semua pemenang.

Admin
Dezaman Cottage


16 Comments
Comments

16 comments:

congrats kpd sume pemenang yer...

Thanks admin.. Semoga menganjurkan lagi contest begini..

yang saguhati tak yah emel ke?

boleh anjur lagi..nak test cara baru pulak..thank

tahniah kepada semua pemenang ye.. (^^,)

Tahniah kepada yang menang.

tahniah kepada mereka yang berjaya dan juga kepada dezaman cottage di atas penganjuran contest ini... sungguh banyak faedahnya kepada anak Malaysia... Tahniah!!!

Salam bro.. kalo anjur contest2 seo ni confirm bnyk je sambutan menggalakkan dan memberangsangkan. Lagi2 kalo hadiah masyuk bro. Dalam luar negara sekarang mmg musim contest seo google tgh hangat :)

Anytime we support,

p.s : nak tanya pasal hadiah tu. 3000 blogwalking dan bloglist. What means secara spesifik untuk pengetahuan kami? TQ :)

@forblogger: Insyallah ada kelapangan ngan sponsor pihak kami akan anjurkan lagi contest SEO. 3000 blogwalking akan kami uruskan dengan meninggalkan jejak ke blog lain. Bloglist semua pemenang akan diletakkan dalam blog Dezaman Cottage.

tersenarai jugak saguhati..alhamdulillah..tq penganjur

Saya dapat saguhati. Terima kasih kepada penganjur kerana beri peluang

bro x nampak lg hadiah2 pemenang ni bro hahaha.

Pihak dezamancottage pon senyap je ??

@forblogger: Jangan risau dalam minggu nie pihak admin akan settlekan.

Selesai - Bayaran hadiah contest untuk tempat pertama, kedua & ketiga telah dibayar.

Selesai - Bloglist telah dimasukkan dalam senarai.

In Progress - Blogwalking akan siap untuk semua peserta terbabit dalam tempoh 15 - 20 hari.

Sekian dimaklumkan
Admin
Dezaman Cottage

Thanks bro. kita org dapat dah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More