TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Tuesday, 20 September 2011

Gambar Fida Awek Mamat Sepah Lagi!!! Adoiyai

Korang tengok ler sendiri.....takpe sikit-sikit lama-lama jadi bukit......untung Mamat Sepah??? Betul ke untung??? Korang layan jer lah....


fida bidang dada
fida bidang dada
Pesanan buat Fida Ibrahim: Berhati-hatilah dengan gaya fesyen anda. Jangan kerana nak popular sanggup ketepikan nilai-nilai agama.


SUMBER

16 Comments
Comments

16 comments:

nak tiru sitilah tu, muka dah sama, make up, selendang pun... mmm... sabau jerlah...

bukan nak condemn, tapi sjk kwn dgn orang tu, berubah betul penampilan perempuan ni..

amboi jadah pe pakai tudung nmpk leher camtu!!!!

adoiyai..apsal la jd cmni..dah la kite minat kat dia..huhu..hampeh tol la...

i rasa sebenarnya Fida ni on n off pki tudung lah. klu tak, takkan dia okay je pakai mcm tu~

bley je nak pakai cmni tapi skank kan da de scarf yg tutup leher skali...kalau da memang niat nk tunjuk nak wat cmne....

herm..nmpak leher.pastue bf upload gmbr nmpk rambut plak.mcm2...

cantik tulang rangka fida....huhuhu...xcually blh nmpak terang-terangan personaliti fida ni.. cbe korg pk,klu btul fida ibrahim ni mmbawa imej bertudung n alim,knp dia blh amik watak sebagai kasih alia (drama tv3) yg mana dia kena berpegang tangan n berpelukan dgn iqram dinzly. wlaupun watak sbg adik beradik tp sgt la x logik klu u (fida) blh ketepikan hak u sbg wanita muslimah plus bertudung lg. TOLONG JAWAP FIDA IBRAHIM?????

kasi tanggal je trus..bengang aku..

mmg fida sebijik siti.tp hope kekal lh bertudung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More