TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Friday, 19 August 2011

Wajah Baru Blog Dezaman Cottage

Setelah sekian lama akhir Dezaman Cottage berubah wajah. Nie pun terkial-kial aku nak adjust coding dan script kat template baru nie. Ada sikit jer lagi nak kena siapkan. Dah ler aku nie bukan nyer tahu sangat nak setting-setting nie. Jenuh nak kena google. Terima kasih pada Denaihati, FaizalFredley, 2DayBlogger, Blog.Arif & BenAshaari sebab banyak info yang aku perolehi dari blog berkenaan.
 
Harap korang semua lebih selesa dengan wajah baru Dezaman Cottage. Sokongan korang semua untuk visit blog nie amat dihargai.
 
Wajah Blog Dezaman Cottage Terkini.
 

 
Wajah Blog Dezaman Cottage Dahulu.
 

1 Comments
Comments

1 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More