TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Thursday, 11 August 2011

Mohon Bantuan Cari Orang Hilang - Dipercayai diculik (Seri Najwa Ferda Binti Hasan)


Salam Ramadhan kengkawan semua. Teruskan ceria dalam bulan yang Mulia nie. Ok tadi aku dapat maklumat dari member forum mohon jasa baik visitor kat sini untuk bantu bersama-sama untuk mencari orang hilang yang dipercayai diculik. Nama budak yang disyaki diculik nie bernama Seri Najwa Ferda Binti Hassan. Yang pasti keluarga adik nie dah tentu sedih dengan berita nie. Tambah lak tak lama lagi nak raya. Jadi sama-samalah kita bantu keluarga adik nie mengesan di mana dia berada sekarang nie. Sebarkan dalam blog anda semua supaya rakan-rakan yang lain dapat turut sama membantu. Sama-samalah kita berdoa semoga adik Najwa nie selamat dan kembali ke pangkuan keluarga tercinta. Hari nie kita tolong dia esok-esok lak dia tolong kita lak. Hanya Allah saja yang Maha Mengetahui. Post nie akan aku sticky selama seminggu bagi membantu keluarga adik tersebut.


Keratan Akhbar SINAR

Berikut adalah maklumat dari apa yang aku dapat jap tadi.

BUDAK HILANG

DIPERCAYAI DICULIK


Pada 04/08/11 di Tualang Sekah, Malim Nawar, Perak


Nama : Seri Najwa Ferda Bt. Hassan

Umur : 17 Tahun
Tinggi : 156

Kepada sesiapa yg ternampak atau memiliki info sila hubungi


Puan Seri Wangi (Ibu) - 017-5999137

Ameerul (Abang) - 017-5351451
Sarjan Norhisham - 019-5162896
Adzam Anuar (Bapa Saudara) - http://www.facebook.com/pr​ofile.php?id=811746307

Atau hubungi mana2 balai polis yg terhampir.


Kerjasama dari semua pihak sangat di harapkan


Terima Kasih


update : Facebook page (sebarkan kalau ada facebook :
http://www.facebook.com/pages/Budak-Hilang-Tolong-Sebarkan/174575685946766 )


14 Comments
Comments

14 comments:

mohon share ye. Terima Kasih

kesian sgt. mohon share gmbar. sy kreditkan kpd awak. . .

rasa macam penah nampak je budak ni kat facebook . saya duk TI gak ...

semoga die selamat n dijumpai dalam keadaan yang bai2 aje

berdoa semoga org yg hilang tu ditemui

semoga dia selamat ditemui..InsyaAllah

nak share...
sy kreditkan kt awk..

Posting ini tidak mempunyai maklumat yang cukup untuk diuar-uarkan melalui walkie talkie seluruh negara. Penerima maklumat kami perlukan maklumat fizikal seperti no kenderaan, warna baju semasa hilang dan arah mana dia mungkin dibawa.

@Abdullah: Tuan boleh hubungi keluarga Najwa sendiri untuk dapatkan maklumat yang lebih jelas. Aku hanya menjalankan tanggungjawab sosial sebagai seorang blogger membantu menyebarkan infomasi yang telah disahkan. Keratan akhbar Sinar juga disertakan untuk rujukan.

ini mesti kerja mamat dari lombok, tak de kerja lain, bawa lari anak dara orang.

Insyallah kalau jumpe terus inform ye, cian tgk berita anak hilang. entah apa akan jadi masa akan datang. makin ramai yg hilang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More