TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Saturday, 13 August 2011

Gaysec Keluarkan Kenyataan Rasmi Mohon Maaf Pada Arlene Tan

Tadi aku baru jer baca kat web Gaysec, diaorang keluarkan kenyataan rasmi mohon maaf pada Arlene Tan sebab diaorang telah melakukan kesilapan dengan menuduh Arlene Tan adalah dalang di sebalik identiti Makcik Hajjah Sitt AlWuzara.

Aku harap isu nie dapat diselesaikan dengan aman. Diharapkan juga lepas nie kalau ada yang nak keluarkan tuduhan macam nie perlu kumpul data dan maklumat secukupnyer. Kalau tak naya seh orang lain lak yang terima akibat dari apa yang kita tuduh. Naya jer. Dah jadi fitnah. 
 
Apa-apa pun aku respek dengan Gaysec sebab diaorang sudi nak keluarkan kenyataan rasmi mohon maaf pada Arlene Tan atas kesilapan diaorang. Nak lagi bagus jumpa dengan Arlene Tan secara peribadi mohon maaf. Agak-agak berani ke ek???? Harap lepas nie lebih berhati-hati lagi nak keluarkan statement. Peace No War

Statement kenyataan rasmi dari Gaysec
 
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

kami mengaku informasi yg kami terima dari pelbagai sumber (anonymous) ini tidak disemak terlebih dahulu dimana akhirnya informasi tersebut telah membawa kepada rujukan yg salah terhadap mangsa (Arlen Tan) dan bukan target kami yg sebenarnya.


Dikesempatan ini kami ingin memohon maaf kepada Arlen Tan dan pihak2 penyokong beliau. Kami amat berasa kesal atas apa yang berlaku. Namun begitu kami amat berharap agar Arlene boleh mendapatkan kaunseling dari Jabatan Agama Islam mengenai kekeliruan agama yg dihadapinya.


Berkenaan dgn ops3 ini pula..kami tidak akan melepaskannya(release) secara umum. Dimana ianya tidak bersifat peribadi pada individu2 tertentu, tetapi lebih menjurus kepada pertubuhan sesebuah organisasi dan pergerakan tertentu. Apakah ada kena mengena dgn isu2 yg berbaur keagamaan pada masa kini? Jangan beri kami jawapan anda..simpan dan jgn berikan sebarang spekulasi sendiri. Biarkan pihak berkuasa menjalankan tugas mereka.


Dengan penuh rasa rendah diri sekali lagi kami memohon maaf pada Arlene Tan atas bala yg diterima olehnya berpunca dari kecuaian kami.


Terima kasih kepada Fanpage Pendedahan Ekslusif Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara yg mana kami boleh sifatkan mereka mengenali siapa sitt yg sebenarnya?


kerja kami boleh menjadi semakin mudah namun bagi mengelakan berlakunya lagi sebarang kesilapan, kami memerlukan masa yg panjang.


Kami akan cuba menebus kesalahan dan kecuaian kami dengan melakukan beberapa #Operasi demi untuk menentang laman sesawang yang menghina agama islam sepanjang bulan puasa ini. Insyallah.


Satu perkara yang kami perlu ingatkan kepada pihak umum adalah, kami lakukan ini semua bukan kerana kami mahukan `populariti` ataupun untuk mendapatkan `duit`. Jika kami lakukan untuk mendapatkan populariti, dah lama kami menyebarkan perkara ini kepada pihak yang mampu membuatkan kami jadi lebih `popular` atau `dikenali`, dan jika kami mahukan duit, mungkin sudah lama kami jual segala informasi, pangkalan data(database) yang kami miliki selama ini kepada pihak yang tidak bertanggungjawap untuk mendapatkan duit dan kekayaan, jika anda berfikir kami sedemikian, bermakna anda salah, kami tidak mengejar populariti dan duit, kami hidup dan wujud di dunia siber ini hanyalah untuk semata-mata menegakkan tahap keselamatan sesuatu laman sesawang atau sistem di malaysia ini. Jika anda tidak boleh terima dengan apa yang kami lakukan, anda boleh menyuarakan kata-kata anda pada kami. Insyallah kami akan cuba fikirkan.


Sekali lagi, maaf daripada kami kepada peminat gaysec, pihak umum dan terutama sekali Arlene Tan, kami manusia biasa, semua orang mesti akan melakukan kesilapan
.

SUMBER : GAYSEC

1 Comments
Comments

1 comments:

Maklum balas dari Nor Arlena Tan... Laporan Polis terhadap Gaysec... Blogger... No. Mobile Phone...Rujuk entri ini:
http://che-armad.blogspot.com/2011/08/isu-panasss-laporan-polis-gaysec-minta.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More