TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Tuesday, 16 August 2011

Insentif Wang Tunai Untuk Traffic Ke Dezaman Cottage - RM0.02 Setiap Visitor


Assalamualaikum wbt dan salam 1Malaysia. Aku terfikir untuk sama-sama berkongsi ngan korang semua 1 insentif bersama. Idea nie aku dapat melalui Denaihati. Di mana kalau korang boleh bawa traffic ke blog nie aku bersedia untuk bayar insentif berbentuk WANG TUNAI terus ke akaun bank korang. Insentif nie hanya tertakluk kepada 50 BLOG yang berjaya kekalkan ranking TOP 50 REFERRING SITES yang dihasilkan oleh GOOGLE ANALYTICS. 

SYARAT PENYERTAAN MUDAH JER
  1. Yang pasti korang kena ada blog atau website sendiri.
  2. Korang boleh LIKE FANPAGE FACEBOOK & JADI FOLLOWERS blog Dezaman Cottage.Yang nie takder paksaan untuk korang.
  3. Korang dibenarkan untuk letak BANNER LOGO DEZAMAN COTTAGE pada blog korang. Kalau korang nak buat entry post pasal Dezaman Cottage pun boleh takder hal. Kalau nak letak banner logo Dezaman Cottage dalam setiap entry post korang pun takder masalah amat dialu-alukan. 
  4. Kalau korang nak bikin banner sendiri yang lebih attractive dan lebih menarik pun boleh takder masalah. Leh ikut kreativiti korang semua. Tapi jangan ler sampai banner tu nampak unsur yang tak elok dah ler yer.
  5. Korang kena cari jalan untuk make sure korang leh generate traffic masuk ke blog Dezaman Cottage. Korang leh guna daya kreativiti korang. 
  6. Kalau nak guna logo Dezaman Cottage korang leh amik HTML Code kat Banner Dezaman Cottage di sebelah kanan.
  7. Penyertaan hanya tertakluk kepada pemilik blog di Malaysia sahaja.
  8. Semua blog layak menyertai program nie tanpa mengira PAGERANK.
  9. Aku sebagai penganjur berhak untuk mengubah mana-mana syarat sekiranya perlu tanpa memaklumkan pada korang semua.
  10. Sebarang keputusan adalah muktamad segala surat menyurat atau complaint tak akan dilayan.
  11. Bagi yang dah join sila tinggalkan URL blog kat ruangan komen.
  12. Hanya yang tinggalkan URL blog kat ruangan komen saja layak menyertai program nie yer.
PENENTUAN 50 BLOG TOP REFERRING SITES
  1. Di sini aku akan minta Admin Dezaman Cottage untuk menentukan 50 BLOG yang berjaya kekalkan ranking dalam TOP 50 REFERRING SITES melalui GOOGLE ANALYTICS sahaja akan dipilih sebagai penerima Insentif Wang Tunai.
  2. Penggunaan sebarang software untuk tarik traffic atau dengan cara penipuan akan dibatalkan dari list Top Referring Sites.
PEMBERIAN INSENTIF WANG TUNAI
  1. Insentif Wang Tunai akan dibayar pada akhir program iaitu Seminggu Selepas Tarikh Tamat Program.
  2. Tempoh program Insentif Wang Tunai sah dari 11 July 2011 hingga 31 SEPTEMBER 2011 sahaja. 
  3. Admin Dezaman Cottage boleh lanjutkan tempoh program sekiranya perlu.
  4. Wang Tunai akan dimasukkan dalam akaun korang secara ONLINE. Maybank atau CIMB adalah menjadi pilih utama untuk proses transaksi. Kalau akaun lain transaksi akan dibuat melalui Interbank dan caj transaksi akan dipotong dari Intensif Wang Tunai.
  5. Setiap 1 UNIT TRAFFIC yang berjaya dibawa masuk ke Dezaman Cottage akan dibayar RM0.02.
PENGIRAAN INSENTIF WANG TUNAI
  1. Andaikan blog http://sukahatibapakakulaweh.blogspot.com sebagai contoh, memperolehi traffic sebanyak 4,000 sepanjang program. So korang akan dibayar RM0.02 x 4,000 = RM80.00.
  2. Andainya lagi banyak traffic korang berjaya bawa masuk ke blog Dezaman Cottage maka lagi tinggi ler insentif yang korang akan dapat. Kalau 10,000 traffic dah dapat RM400.00.
  3. So mudahkan cara nie. Sambil berblogging leh buat duit.
  4. Pembayaran akan dibuat apabila melebihi RM5.00.
  5. Sekiranya bawah RM5.00 korang masih lagi boleh menerima bayaran tersebut dengan syarat transaksi adalah melalui Maybank atau CIMB sahaja. Bayaran akan dibuat selepas selesai program.
Senarai Peserta Setakat Hari Ini:
  1. http://harfiz-bizstudent.blogspot.com/ 
  2. nabilahusna-nh.blogspot.com/2011/08/eeeeee-daganggggg-betol-la-hari-nie.html 
  3. http://borak-qs.blogspot.com 
  4. http://www.shaharil.com 
  5. top5anything.blogspot.com
  6. http://workaholic46.blogspot.com/2011/08/traffic-ke-blog-dezaman-cottage.html
  7. http://headlines.izzudin.com/
  8. http://budakmalassikatrambut.blogspot.com/
  9. http://syaisya.com 
  10. http://terhangitdariladang.blogspot.com/

32 Comments
Comments

32 comments:

miss singgah sini...dh follow sini. x leyh nk komen kt shoutmix =p

walking here with a smile.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

ermmm... macam sama saja dengan denahati buat... hehehehe...

Tapi menarik jugak...

idea yg menarik.kekayaan dinikmati bersama.syabas ..

As-salam...

Maaf lambat respon, sebenarnya sudah dua kali saya menghantar maklumat yang diperlukan dan sudah lama saya menghantarnya.. musykil juga kerana pihak penganjur masih belum menerima email dari saya.. (radinsah@gmail.com).

Saya sertakan juga maklumat yang diperlukan di sini sebagai back up:

Hasnidar bt. Muhammadon,
No. 2, Jalan Kuini Utama,
Taman Kota Masai,
81700 Pasir Gudang,
Johor.
072521735

(pemenang ketiga)

Segala kesulitan amat dikesali, saya pohon maaf sekali lagi...:)

NAK join..!!

nabilahusna-nh.blogspot.com/2011/08/eeeeee-daganggggg-betol-la-hari-nie.html

Bagi yang dah join tu sila ler tinggalkan url kat sini yer....aku ulang sekali lagi tinggalkan url web korang kat sini yer supaya mudah untuk admin aku track.....kalau url korang tak der kat sini mcm mana aku nak bagi insentif nie....harap korang ikut panduan yang dah ditetapkan....mana-mana peserta yang nak join tapi tak tinggalkan url korang kat sini aku tak akan kira yer....TQ

menarik.. tp bab nak kekalkan top 10 tu.. malas aa sbb x daya.. tp apa2 hal pon memamng menarik..

wow, mcm best jer..huhu
salam ramadhan :)

psl pemenang follower tu sebenarnye cmne???sy tinggalkan email sy kat sini..
gem_pices46@yahoo.com

http://workaholic46.blogspot.com/2011/08/traffic-ke-blog-dezaman-cottage.html

entri suke2, hrp2 sudi la baca ye...ehehehe

trafic kita xlebat la...huhu

nak join : http://borak-qs.blogspot.com

azilan, tolong bgtau semula biler saya boleh pasang banner kat blog saya

@husna: kalau nak pasang sekarang nie pun boleh takder masalah....

PERHATIAN!!! Ada sedikit perubahan pada syarat penyertaan. Kini kami akan menerima 50 blog yang berjaya kekal Top Referring Sites. Untuk makluman lanjut boleh rujuk pada entry yang telah diubah.

Hanya peserta yang menyertakan URL mereka diruangan komen ini sahaja akan diterima penyertaan mereka.

wah menarik nih , saya tak berani nk buat mcm ni .. selamat berjaya kepada semua :)

@puanbee: terima kasih puanbee sebab sudi tinggalkan komen kat sini....

saya jugak yer, nak jadi salah seoarang peserta. dah like fb dan dah subscribe rss. thanks

@admin-GBC-P4u-T5A: minta attachkan URL blog awak kat sini. TQ

aku nak joinlah.

URL: http://www.shaharil.com

sorrylah, terlebih komen pulak... hehehe..

nanti update taw blog saya tu, top5anything.blogspot.com

salam tuan blog, saya berminat nak join. ni link url blog yg saya akan pakai:

http://headlines.izzudin.com/

http://headlines.izzudin.com/

adakah diterima?

@Jerung: masih boleh join lagi.

http://budakmalassikatrambut.blogspot.com/

nak join

http://syaisya.com

penyertaan saya tidak diterima?

@Bro Terhanggit: Sila tinggalkan URL awak di ruangan komen ini bagi memudahkan kami untuk update senarai peserta....TQ

saya dah cuba bagi, tapi tak sure sampai ke tidak. dari reply en. dezaman ni macam tak sampai. huhu.

http://terhangitdariladang.blogspot.com/

ni blog saya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More