TOP 10 KAKI KENTUT

Get this widget

Friday, 22 July 2011

Contest Saya Sayang Family Saya

*** POST INI AKAN DIJADIKAN STICKY SEHINGGA 22 JULY 2011 ***

Hari nie aku nak buat satu lagi contest khas berkaitan dengan family korang semua. CONTEST SAYA SAYANG FAMILY SAYA. Semua orang yang ada blog boleh turut serta. Sebenarnya aku nak jadikan contest nie sebagai KEMPEN untuk kita semua menghargai setiap detik dan saat bersama-sama family walaupun di mana jua kita berada. Keluarga tetap dihati.

Hadiah-hadiah yang tawarkan adalah:-

Tempat Pertama: 
Wang Tunai RM50.00 + Hadiah Misteri Bernilai RM40.00 + Free 3000 Blogwalking + Bloglist

Tempat Kedua: 
Wang Tunai RM30.00 + Hadiah Misteri Bernilai RM30.00 + Free 3000 Blogwalking + Bloglist

Tempat Ketiga: 
Hadiah Misteri Bernilai RM30.00 + Free 3000 Blogwalking +  Bloglist

Kaedah Pengadilan:-

Aku akan buat senarai akhir penyertaan so korang leh tengok senarai penuh peserta berserta URL entri mereka. Aku akan pilih pemenang berdasarkan nombor rawak yang ada kaitan dengan sejarah dan peristiwa kat sini tak kiralah apa-apa pun berdasarkan jumlah followers ke jumlah komen terkini ke atau apa-apa jer lah. So setiap orang ada peluang untuk menang hadiah. Segala keputusan adalah muktamad.

Macam mana nak join:-

1) Buat satu entry bertajuk: CONTEST SAYA SAYANG FAMILY SAYA
2) Korang wajib letak banner contest kat atas tu dan link terus ke entry ini.
3) Pilih ler 2 keping gambar feveret korang bersama family then letak kat dalam entry korang tu yer. Cerita ler sikit pasal family korang dalam 2 3 ayat.
4) Korang rekemen ler entry korang nie kat 3 orang rakan blog dalam list korang tu yer dan pastikan mereka tahu. Takder paksaan untuk diaorang nak follow ke tak contest nie. 
5) Last sekali korang pilih ler salah satu gambar produk dari Dezaman Cottage letak ler kat bawah entry korang tu linkkan terus ke link produk berkenaan. Korang boleh ke link nie untuk pilih produk KLIK DI SINI
6) Penyertaan dibuka hanya untuk mereka yang tinggal di Malaysia sahaja. Supaya mudah nak hantar hadiah.

Kalau ada yang tak paham boleh KLIK SINI untuk tengok contoh entry.

Tarikh Tutup: 22 Julai 2011 (Jumaat) Jam 23:59PM

Bagi yang sudi join, korang leh tinggalkan link URL entry korang di ruangan komen di bawah nie ye.

74 Comments
Comments

74 comments:

Yes! another contest! baiklah.. insyaAllah jap lagi saya uruskan

Assalamualaikum..
suka sgt kalau bercerita pasal family..
terima kasih dan tahniah adakan contest terbaik ni... nnti sdi2 la terjah entry khas tuk Contest Saya Sayang Family Saya.. :)

***tak tahu la cukup syarat ke tidak..

CONTEST SAYA SAYANG FAMILY SAYA"

http://deefalyacontest.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

join !!!! hehehe

http://merahduniamira.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

done join . =) thanks invited . hope bole menang yaww en.owner .

http://mysuperduperhero.blogspot.com/2011_06_01_archive.html#2982307688494457352

insyAllah, aen akn join :)

p/s : tlg aen leh?

http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/06/life-is-so-colorful-photo-contest.html

Contest yang menarik..ehehe :)

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

join

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

http://nurfuziecontest.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html
CIK EN JOIN

http://nurfuziecontest.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

http://wutevalalicious.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

hehe..saye join=)
http://nabilaazmi.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

Askum... saya join yer...:)

http://comeldancomot.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

Saya Join CONTEST SAYA SAYANG FAMILY SAYA, silakan Jenguk okay ;)

http://famollylifestyle.blogspot.com/2011/06/thanks-weeda-for-taqqing-it-was-my.html

This comment has been removed by the author.

ok abg man..i'm done .da join contest ni.. nurul promote kan :)
http://achusara.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

salam zai join

id;zaikulim

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

JOIN UNTUK MENGHEBOHKAN KEPADA DUNIA bahawasanya...

SAYA SAYANG FAMILY SAYA !

http://diarikukehidupanku.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

Saya dah join gak =)

id: Cahaya

http://miszcahayagembira.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

http://aremieroul.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya_26.html

okey..! saya join..he3..thnks ye sebab sudi anjurkan niew..^^

best nie..insyaAllah efa join nti :)

Jom Terjah Sini :)

macam menarik je contest ni....kalau nnti saya cuba...k

Tuan Tanah... Dah join dah... Follow pun sudah.. Tggu nak menang yo....hehehe.
tapi........g jongah la yo sendiri..pastu tau la apo dio..
http://zyash-nuffnang.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

saya join!!

http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

Yana nak join dan follow ye...

Nie link yana

http://shaznzcraft.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

contest ini diiklankan disini..:)

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

emy mahu join ! =)

http://emysk8tergurl.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

tQvm .....

saya JOIN!




http://bukanblogassignment.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

Holla holla, Mira baru je follow blog ni.. tetiba ade contest yang interesting.. so mira daa join.. Ni link blog Mira :

aylliarimasiprincess.blogspot.com

join jugak..

http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

owh...best nye.. tapi sy xde plak la pic fmily lengkap. :)

salam ziarah

jom ke blog buaya dan jadi follower sekali k

Saya pun nak join gak..

id follower : bicara hati ibu aisya

http://aisyaluvcontestga.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

tq

juin bole ??
sile tgk

hehhe

http://yunn-sarah.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

sayer join gak..

http://semuatentangaien.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

thanks sebab ajak saya join contest ni :)
dan saya dah join :D

ni dia : http://just5minearly.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

waa, menarik ! :)) jap2 nak cari pic best2..

hello everybody.....terima kasih atas penyertaan anda semua......pihak kami amat menghargai sokongan dan keprihatinan anda....anda boleh menjemput rakan-rakan anda untuk turut serta......terima kasih sekali lagi.....

naz join. thanx bgtau kat shoutbox :)

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

http://secretegirlz.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

hai..sy dh join...thnks sbb invite..=)

saye join erkkk :D

http://solihahazahar.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

salam.Join!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

AS-salam

Nida mengambil bahagian.. moga-moga ada rezeki kami sekeluarga..ameeeennn

http://along-nidar.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

id follower: Nida

tq:)

haii dtg cnie n follow u..

wow... CONTEST baru ye... 'salam kenalan' buat seorang blogger baru mcam saya...!

blog dezaman tersenarai dalam list terjah bersama myobw...

dlm proses buat... slow sikit.

join !

saaayangg family saya ~

http://umminabilaradzi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-sayang-family-saya.html

hai..

nak joint juga..

http://gengggkapak.blogspot.com/2011/07/contest-saya-sayang-family-saya.html

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/07/contest-saya-sayang-family-saya.html

id : noor fatin

wow bestnyer...nak join jgk...hihi...

Dah follow,dah join :-)

http://cacingkalerpurple.blogspot.com/2011/07/contest-saya-sayang-family-saya.html

saya join

http://ummi-iman.blogspot.com/2011/07/saya-sayang-family-saya.html

rasanya belum terlabat nak join!!! XD

http://cakapplusplus.blogspot.com/2011/07/saya-sayang-family-saya.html

;DD

http://ctzarforange.blogspot.com/2011/07/saya-sayang-family-saya.html

http://lolipopbby.blogspot.com/2011/07/saya-sayang-family-saya.html

alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/07/contest-saya-sayang-family-saya.html

tq ;)

Assalammualaikum.. Ummu Ukasyah join..

http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/07/contest-saya-sayang-family-saya.html

As-salam~

CM join!CM join!

Singgahla ye..Tocey! ;)

http://hip2-horey.blogspot.com/2011/07/contest-saya-sayang-family-saya.html

nak join sgt2 . tapi , hari tuw , pics family dah kena delete larg plak -.-
habis semua gmbr dah hilng :3

sempoi la TT...takdak blog nak join hehehe

diterima tak?

http://bebolatomatoe.blogspot.com/2011/07/contest-saya-sayang-family-saya.html

http://ilitralala.blogspot.com..

http://fairylilyaya.blogspot.com/2011/07/contest-saya-sayang-family-saya.html

as salam...faishafatihah join ya...tq dear

http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/07/contest-saya-sayang-family-saya.html

CONTEST TAMAT....KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN SIKIT MASA LAGI......TERIMA KASIH ATAS PENYERTAAN KORANG SEMUA....KITA NANTIKAN PARA PEMENANG YER......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More